varvetrunt.blogg.se

Snöar det?

Publicerad 2014-02-02 11:30:08 i Allmänt

Äntligen verkar snöandet vara på upphällningen. Något uppkört spår lär inte finnas, men kanske jag kan följa något skoterspår i eftermiddag. Kroppen liksom skriker efter att få röra på sig. Inte åkt sedan i torsdags.
Märkligt vilken stark "drog" skidåkning är. Det räcker med att första snöflingan singlar ner mot marken, för att suget ska uppstå. Nu är det ju redan februari och ljuset kommer tillbaks med stormsteg. Med det föds längtan efter våren, men den kommer tids nog. Först ska vi "skidra" ett tag till.
 
Dagens första musik blev den här. Lite otippat kanske, men bra.
http://www.youtube.com/watch?v=3cTq2nh8xzI
 
Det händer inte så mycket i livet just nu. Kanske bra med lite lugn efter det osannolika andra halvåret 2013.
Tillvaron behöver, åtminstone för mig, stabilisera sig något innan året liksom brakar igång på nytt. Nu med kalas, diverse konserter och Londonresan i maj som första halvårets höjdpunkter. Det kan även komma en överraskning....
Men vi har redan börjat lägga in höjdpunkter för resten av året. Bäst att hålla trycket uppe medans man kan.. Man vet aldrig, helt plötsligt kanske man har fått plats på Blåklinten.
 
MODO måste jag ju säga något om. Vilken bergochdalbana laget ger oss fans. Nu 3 raka segrar. Dessutom efter bra spel och en målorgie mot HV 71. I övrigt som vanligt målsnålt. Ryssen Kirill Kabanov har anslutit till laget.
Han har väl inte än gjort något större avtryck, men visat att potentialen i alla fall finns där.
Får MODO till målskyttet kan laget ge oss en kul vår, även om drömmar om SM-guld är lite väl orealistiska.
I längden är skellefteå lite för bra, men övriga lag kan nog MODO utmana.
 
Förövrigt närmar sig OS, men för mig känns det inte så kul även om jag tänker följa Kalla och kompanis framfart i spåren. Jag börjar annars att lessna på dessa mastodontevenemang, som alltför ofta läggs i länder med en knepig syn på demokrati och mänskliga rättigheter.
Hockey-VM senare i vår är också ett exempel på den brist på insikt som så ofta verkar vara härskande inom idrottsrörelsen. Trist nog.
 

Kommentarer

Postat av: Anna-Lena

Publicerad 2014-02-03 22:08:59

Det snöar inte.
Det töar.

Postat av: irene

Publicerad 2014-02-13 10:33:31

Vilken överraskning skulle det kunna vara?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela