varvetrunt.blogg.se

Test

Publicerad 2014-01-19 19:41:53 i Allmänt

Helgen har varit bra, det vill säga vi har varit lediga bägge två. Ja jag är ju alltid ledig på helgen förstås.
I går gjorde jag en liten test. 2 fotbollsmatcher från engelska Championship, och en NHLhistoria mellan Ottawa och New York Rangers. Testen utföll till min belåtenhet. Tur det eftersom vi firar halvår i morgon....
Tänk vad tiden går fort när man har roligt.
 
Kallt och vinter har det blivit. Snön slutar aldrig att singla ner verkar det som. Kall puderlätt snö är inget idealiskt underlag för skidåkning, men följer man närmaste skoterspår går det bra. Vilket vi gjorde idag. 
Härligt!
 
Londonresan är äntligen bokad. 7 - 14 maj är datumen som gäller. Vi håller som bäst på att planera in diverse aktiviteter. Drive-by Truckers konsert den 13/5 är något som bör ingå i dessa, liksom Nick Lowe den 11/5.
En ligamatch likaså. Vi har att välja mellan Crystal Palace - Fulham eller Tottenham - Aston Villa.
Resten av tiden får bossen bestämma över, om inte enväldigt förstås. Det sistnämnda, efter kommatecknet,  bör kanske betonas. Loppisar finns det ju här hemma oxå...
 
Springsteens nya har anlänt och tja den är inte så tokig. Betydligt bättre än vad recensionerna ger sken av i alla fall, och betydligt bättre än det mesta han gett ut under det här decenniet. Jag och recensenterna har nog inte varit riktigt överens sedan Human Touch. 
 
Äntligen fick man jubla riktigt ordentligt. MODO slog skellefteå och fick stop på en 14 matcher lång förlustsvit mot mästarna. Visst blev MODO rejält tillbaka tryckta, framför allt under andra perioden, men ända skapade skelleftå förhållandevis lite. Sällan de kom åt andrapuckarna och oftast tvingades de skjuta från långt håll.
Sedan tror jag att det kan straffa sig att sälja seriens bästa målvakt till KHL. Nu är det givna guldet i vår inte så säkert längre.
Högmod går före fall som det heter....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela