varvetrunt.blogg.se

Stumma ben.

Publicerad 2014-03-08 12:03:27 i Allmänt

Ute lyser solen och det är ett gäng plusgrader, trots stark vind. Det är med andra ord dags att testa de nyinköpta löparskorna. Ett par Nike Air Pegasus. Jag får passa på att tacka mina sponsorer för bidraget!
Om jag minns rätt kom Nike Air Pegasus för första gången andra halvan av åttio-talet. Till ungefär samma pris som nu. Då svindyra med andra ord, i dag tämligen "billiga". Skor är dock efter vad jag förstått dyrt i Sverige jämfört med övriga Europa.
De här skorna har alltid varit min favorit. Lätta, men med en fin dämpning. Precis vad mina ben behöver. De blir lätt stumma på hårt underlag. Jag hoppas att skorna är lika bra som de en gång varit.
Det ska bli skönt att komma igång med löpningen nu när det blev så lite skidåkning.
 
Vågen gör mig inte glad just nu. Jag har till och med slutat väga mig. Det man inte vet om mår man inte dåligt av, typ. Såg en status på FB förresten som lyder "Shoppa dig smal". Den senaste veckan har jag försökt med det, men den "dieten" verkar inte funka den heller...
 
Jag passade på att förnya mitt pass när jag ändå var i stan och såg MODO platta till skellefteå. Nu har grabbarna påbörjat en ny svit får man hoppas. Förlustsviten var inte kul och är dessutom historia nu för oss som lever i nuet.
I alla fall så ville inte damen som skötte min passansökan använda fotoshop, och om det blev ett rättvisande foto så, japp, jag är sexti....
Kan säga att mitt ressällskap inte hade något att invända mot fotot.
 
Idag är det kvinnodagen. Såg att någon tyckte att den borde göras till en röd dag. Bra ide' tycker jag.
Men det är då själva fan att det år 2014 ska behövas en sån dag. Det värsta är ju att det skulle behövas fler.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela